Banankage med kaffeglasur - Opskrifter

Banankage med kaffeglasur

8-10 personer
Banankage med kaffeglasur
Bedømmelse: (24vurderinger)

Ingredienser

    Banankage

    • 2 æg
    • 125 g Økologisk Brun farin fra Dansukker
    • 150 g hvedemel
    • 1/2 tsk bagepulver
    • 1 nip salt
    • 3 modne bananer (225 g)
    • 30 ml mælk
    • 80 g smør, smeltet og afkølet

    Kaffeglasur

    • 150 g Økologisk Flormelis fra Dansukker
    • 2-3 spsk friskbrygget (stærk) kaffe

    Pynt

    • Usaltede pistacier

    Banankage
    Forvarm ovnen til 175 grader. Pisk æg og brun farin sammen godt sammen i en skål. Vend mel, bagepulver og salt i. Mos bananerne godt i en skål og vend i dejen. Vend dernæst mælk i og tilsidst det smeltede smør ad et par omgange.  Hæld dejen i en lille smurt sandkageform beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 50 minutter. Kontroller med en tandstik om den er færdigbagt. Køl af og pynt med en kaffeglasur lavet af flormelis og kaffe. Drys med lidt hakkede usaltede pistacier.


    ;