Banankage med kaffeglasur

8-10 personer

Vurdering (39 stk)

Ingredienser

Banankage
2 æg
125 g Økologisk Brun farin fra Dansukker
150 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1 nip salt
3 modne bananer (225 g)
30 ml mælk
80 g smør, smeltet og afkølet

Kaffeglasur
150 g Økologisk Flormelis fra Dansukker
2-3 spsk friskbrygget (stærk) kaffe

Pynt
Usaltede pistacier

Instruktioner

Banankage
Forvarm ovnen til 175 grader. Pisk æg og brun farin sammen godt sammen i en skål. Vend mel, bagepulver og salt i. Mos bananerne godt i en skål og vend i dejen. Vend dernæst mælk i og tilsidst det smeltede smør ad et par omgange.  Hæld dejen i en lille smurt sandkageform beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 50 minutter. Kontroller med en tandstik om den er færdigbagt. Køl af og pynt med en kaffeglasur lavet af flormelis og kaffe. Drys med lidt hakkede usaltede pistacier.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.