Bananbrød - Opskrifter

Bananbrød

1 time 20 min
Brug dine overmodne bananer til et bananbrød med kokos, hakkede valnødder og valmuefrø. Super lækkert server det til eftermiddagskaffen
Bananbrød
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 3 bananer
  • 3 æg
  • 1 3/4 dl rapsolie
  • 3 dl Dansukker Rørsukker
  • 4 1/2 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 3/4 tsk salt
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 dl kokosmel
  • 1 dl hakkede valnødder
  • 1 1/2 spsk valmuefrø

Til formen

  • olie
  • kokosmel

Pynt

  • 1 banan
  • kokosmel
  • birkes
  • 1/2 dl Dansukker mørk sirup
Indstil ovnen til 180 ° C.
 
Bland banan, æg og olie, tilsæt sukker.
Bland hvedemel, bagepulver, salt, kanel, vaniljesukker og kokosmel i en skål og vend i dejen.
Hak nødderne og hæld i dejen. Tilsættes valmuefrø og rør dejen helt glat.
Smør en brødform, ca. 1,5 liter med rapsolie, og drys med kokosmel. Hæld dejen i.
Del bananen på den lange led, og placer den oven på kagen. Drys med kokosmel, valmuefrø, og hæld mørk sirup over.

Bages i den nederste del af ovnen i ca. 40-50 minutter.
Hvis kagen begynder at få for meget farve, kan du lægge sølvpapir over.

 

Tag banankagen ud og lad den afkøle i formen i 10 minutter.
Vend kagen på en rist, lad den køle helt af.

 

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;