Bund
100 g smør eller margarine ved stuetemperatur
3/4 dl Dansukker Brun Farin
2 dl hvedemel
2 knsp. salt
3/4 dl hakkede nødder efter eget valg
Fyld
2 bananer
1 dåse Dulche de leche
Pynt
1 1/2 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker
100 g flødekaramel, f.eks. blød Werthers, i små bidder
Start med at bage bunden. Kom fedtstof og brun farin i en skål, og pisk blandingen luftig med en elpisker. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt. Tryk dejen ud i en smurt form, gerne firkantet, ca. 20 x 20 cm, med aftagelig kant. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Lad den køle helt af.
Fordel karamelsaucen over bunden. Skræl bananerne, skær dem i skiver, og læg dem oven på karamelsaucen.
Pisk fløde, flormelis og vaniljesukker til et fast skum. Fordel flødeskummet over bananerne. Strø karamelstykkerne over lige inden servering, da de ellers vil blive opløst af fløden. Skær kagen ud i firkanter.
Opskriften er udarbejdet af