Ingredienser
Bund
100 g smør eller margarine ved stuetemperatur
3/4 dl Dansukker Brun Farin
2 dl hvedemel
2 knsp. salt
3/4 dl hakkede nødder efter eget valg
Fyld
2 bananer
1 dåse Dulche de leche
Pynt
1 1/2 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker
100 g flødekaramel, f.eks. blød Werthers, i små bidder
Instruktioner
Start med at bage bunden. Kom fedtstof og brun farin i en skål, og pisk blandingen luftig med en elpisker. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt. Tryk dejen ud i en smurt form, gerne firkantet, ca. 20 x 20 cm, med aftagelig kant. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Lad den køle helt af.
Fordel karamelsaucen over bunden. Skræl bananerne, skær dem i skiver, og læg dem oven på karamelsaucen.
Pisk fløde, flormelis og vaniljesukker til et fast skum. Fordel flødeskummet over bananerne. Strø karamelstykkerne over lige inden servering, da de ellers vil blive opløst af fløden. Skær kagen ud i firkanter.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Først skal træet vises
Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Julens småkager
Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?