Bærlikør

Nyd en sprudlende hjemmelavet bærlikør! Vælg dine favoritbær, tilsæt en økologisk citronskal for en frisk smag og bland med vodka, Dansukker Glukosesirup og Lys Sirup for en sød og fyldig karakter. Skab din egen signaturblanding og del denne forfriskende drik med dine nærmeste.

ca. 1 liter

Vurdering (65 stk)

Ingredienser

500 g bær efter eget valg, f.eks. hindbær, blåbær, jordbær eller brombær
1 økologisk citron
5 dl vodka
2 dl Dansukker Glukosesirup
2 dl Dansukker Lys Sirup

Instruktioner

Rens bærrene, og skyl citronen grundigt. Skær citronen i tynde både. Hæld bær, citronbåde og vodka i et glas. Lad det stå i 3-4 uger. Si bærrene og citronbådene fra. Bland vodkaen med siruppen. Drikken kan nydes med det samme, men bliver bedre, jo længere den gemmes.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.