Bær/frugtmuffins med marcipan - Opskrifter

Bær/frugtmuffins med marcipan

8 store eller 12 mindre
Bær/frugtmuffins med marcipan
Bedømmelse: (39vurderinger)

Ingredienser

1/2 l frugt eller bær
100 g marcipan
150 g smør eller margarine
3/4 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker
1 knsp salt
3 æg
1 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
50 g hakkede mandler

Pynt
Dansukker Flormelis

Skyl bærrene/frugten. Skær frugten i mindre stykker. Riv marcipanen, og bland den med smør, muscovadorørsukker og salt. Tilsæt æg, et ad gangen. Bland begge melsorter, bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen. Tilsæt mandler og bær eller frugtstykker. Hæld dejen i forme. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20-30 minutter. Tag dem ud efter 20 min og test om det har bagt nok ved at prikke i dem med en bagepind. Drysses med lidt flormelis ved servering. Pynt eventuelt med lidt bær.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;