Bær/frugtmuffins med marcipan

8 store eller 12 mindre

Vurdering (41 stk)

Ingredienser

1/2 l frugt eller bær
100 g marcipan
150 g smør eller margarine
3/4 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker
1 knsp salt
3 æg
1 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
50 g hakkede mandler

Pynt
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Skyl bærrene/frugten. Skær frugten i mindre stykker. Riv marcipanen, og bland den med smør, muscovadorørsukker og salt. Tilsæt æg, et ad gangen. Bland begge melsorter, bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen. Tilsæt mandler og bær eller frugtstykker. Hæld dejen i forme. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20-30 minutter. Tag dem ud efter 20 min og test om det har bagt nok ved at prikke i dem med en bagepind. Drysses med lidt flormelis ved servering. Pynt eventuelt med lidt bær.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.