Bær/frugtmuffins med marcipan

8 store eller 12 mindre

Vurdering (41 stk)

Ingredienser

1/2 l frugt eller bær
100 g marcipan
150 g smør eller margarine
3/4 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker
1 knsp salt
3 æg
1 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
50 g hakkede mandler

Pynt
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Skyl bærrene/frugten. Skær frugten i mindre stykker. Riv marcipanen, og bland den med smør, muscovadorørsukker og salt. Tilsæt æg, et ad gangen. Bland begge melsorter, bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen. Tilsæt mandler og bær eller frugtstykker. Hæld dejen i forme. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20-30 minutter. Tag dem ud efter 20 min og test om det har bagt nok ved at prikke i dem med en bagepind. Drysses med lidt flormelis ved servering. Pynt eventuelt med lidt bær.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred lidt ekstra hygge

Seks opskrifter på kager, der gør de mørke dage til hyggedage.

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Varmer dejligt, når det er koldt

Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.

Bag med citron og appelsin

Appelsin og citron er smage, som hører vinteren til, og de er rigtig velegnede til at bage med. Citrus er forfriskende og syrligt, men er også godt i kombination med andre smage som f.eks. chokolade og karamel.

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.