Ingredienser
1/2 l frugt eller bær
100 g marcipan
150 g smør eller margarine
3/4 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker
1 knsp salt
3 æg
1 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
50 g hakkede mandler
Pynt
Dansukker Flormelis
Instruktioner
Skyl bærrene/frugten. Skær frugten i mindre stykker. Riv marcipanen, og bland den med smør, muscovadorørsukker og salt. Tilsæt æg, et ad gangen. Bland begge melsorter, bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen. Tilsæt mandler og bær eller frugtstykker. Hæld dejen i forme. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20-30 minutter. Tag dem ud efter 20 min og test om det har bagt nok ved at prikke i dem med en bagepind. Drysses med lidt flormelis ved servering. Pynt eventuelt med lidt bær.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.