Asparges med parmaskinke

4 portioner

Vurdering (35 stk)

Ingredienser

4-600 g grønne asparges
200 g parmaskinke eller anden lufttørret skinke
1 dl pinjekerner
2 spsk. olie
2 salatløg i tynde skiver
Flagesalt, groftmalet sort peber

Dressing
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 spsk. balsamicovineddike
1 spsk. olivenolie 

Instruktioner

Bland ingredienserne til dressingen sammen, og stil den til side. Fern det nederste træede stykke på asparges. Kog aspargesene møre, 2-5 minutter, i letsaltet vand (2 tsk. salt pr. liter vand). Skyl dem i koldt vand. Skær skinken i strimler, så der bliver lige så mange skinkestykker, som der er asparges, og rul skinken rundt om aspargesene. Rist pinjekernerne på en tør stegepande. Varm derefter olien op på en stegepande, og steg aspargesene. Læg dem op på fire tallerkner. Drys salatløg, pinjekerner samt salt og peber over. Dryp med dressingen, og server.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.