Ingredienser
4-600 g grønne asparges
200 g parmaskinke eller anden lufttørret skinke
1 dl pinjekerner
2 spsk. olie
2 salatløg i tynde skiver
Flagesalt, groftmalet sort peber
Dressing
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 spsk. balsamicovineddike
1 spsk. olivenolie
Instruktioner
Bland ingredienserne til dressingen sammen, og stil den til side. Fern det nederste træede stykke på asparges. Kog aspargesene møre, 2-5 minutter, i letsaltet vand (2 tsk. salt pr. liter vand). Skyl dem i koldt vand. Skær skinken i strimler, så der bliver lige så mange skinkestykker, som der er asparges, og rul skinken rundt om aspargesene. Rist pinjekernerne på en tør stegepande. Varm derefter olien op på en stegepande, og steg aspargesene. Læg dem op på fire tallerkner. Drys salatløg, pinjekerner samt salt og peber over. Dryp med dressingen, og server.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven
Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft
At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.