Ingredienser
4-600 g grønne asparges
200 g parmaskinke eller anden lufttørret skinke
1 dl pinjekerner
2 spsk. olie
2 salatløg i tynde skiver
Flagesalt, groftmalet sort peber
Dressing
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 spsk. balsamicovineddike
1 spsk. olivenolie
Instruktioner
Bland ingredienserne til dressingen sammen, og stil den til side. Fern det nederste træede stykke på asparges. Kog aspargesene møre, 2-5 minutter, i letsaltet vand (2 tsk. salt pr. liter vand). Skyl dem i koldt vand. Skær skinken i strimler, så der bliver lige så mange skinkestykker, som der er asparges, og rul skinken rundt om aspargesene. Rist pinjekernerne på en tør stegepande. Varm derefter olien op på en stegepande, og steg aspargesene. Læg dem op på fire tallerkner. Drys salatløg, pinjekerner samt salt og peber over. Dryp med dressingen, og server.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.