Asiatisk oksekød i tynde skiver - Opskrifter

Asiatisk oksekød i tynde skiver

4 portioner
Asiatisk oksekød i tynde skiver
Bedømmelse: (15vurderinger)

Ingredienser

500 g oksekød i tynde skiver
Olie
Salt, peber

Sauce
1 lille zittauerløg i tern
1 revet hvidløgsfed
1 spsk. revet frisk ingefær
3 dl rødvin
1 spsk. kinesisk soja
3 spsk. vand
2 spsk. kalvefond
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 tsk. sambal oelek
1 tsk. maizenamel

Skær kødet i strimler. Steg kødet i olie på en stegepande. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden. Svits løg og hvidløg på panden. Tilsæt alle de øvrige ingredienser undtagen melet, og lad blandingen simre i et par minutter. Rør maizenamelet ud i lidt vand, og jævn stegeskyen. Læg kødet i saucen, og giv det hele et opkog for at varme det igennem.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;