Asiatisk oksekød i tynde skiver

4 portioner

Vurdering (19 stk)

Ingredienser

500 g oksekød i tynde skiver
Olie
Salt, peber

Sauce
1 lille zittauerløg i tern
1 revet hvidløgsfed
1 spsk. revet frisk ingefær
3 dl rødvin
1 spsk. kinesisk soja
3 spsk. vand
2 spsk. kalvefond
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 tsk. sambal oelek
1 tsk. maizenamel

Instruktioner

Skær kødet i strimler. Steg kødet i olie på en stegepande. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden. Svits løg og hvidløg på panden. Tilsæt alle de øvrige ingredienser undtagen melet, og lad blandingen simre i et par minutter. Rør maizenamelet ud i lidt vand, og jævn stegeskyen. Læg kødet i saucen, og giv det hele et opkog for at varme det igennem.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.