Appelsinmazarin

Appelsinmazarin
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 200 g marcipan, revet
  • 200 g Bagesukker fra Dansukker
  • 200 g smør, blødt
  • 4 æg
  • 75 g mel
  • skal af 1 øko appelsin

Pynt

  • 75 g mørk chokolade
  • 10 g smør
  • Mandelsplitter

Forvarm oven til 180 grader varmluft. Pisk marcipan og bagesukker sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æg i et ad gangen. Vend derefter mel og fintrevet appelsinskal i. Hæld mazarindejen i en smurt springform (ca. 20 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 35-40 minutter. Tjek om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af.

Hak chokoladen og smelt den i et vandbad. Tag skålen af varmen og rør smør i. Fordel på kagen og drys med mandelsplitter.