Ingredienser
200 g marcipan, revet
200 g Bagesukker fra Dansukker
200 g smør, blødt
4 æg
75 g mel
skal af 1 øko appelsin
Pynt
75 g mørk chokolade
10 g smør
Mandelsplitter
Instruktioner
Forvarm oven til 180 grader varmluft. Pisk marcipan og bagesukker sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æg i et ad gangen. Vend derefter mel og fintrevet appelsinskal i. Hæld mazarindejen i en smurt springform (ca. 20 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 35-40 minutter. Tjek om den er færdigbagt med en strikkepind. Køl kagen af.
Hak chokoladen og smelt den i et vandbad. Tag skålen af varmen og rør smør i. Fordel på kagen og drys med mandelsplitter.
- Opskrift Anne au Chocolat - anneauchocolat.dk
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.