Appelsinmarmelade med vin og pistacie - Opskrifter

Appelsinmarmelade med vin og pistacie

40 minutter
Appelsinmarmelade med vin og pistacie
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 500 g økologiske appelsiner
  • 3 dl tør, mousserende hvidvin
  • 500 g Dansukker Økologisk Syltesukker
  • 30 g hakkede pistacienødder

Skyl appelsinerne grundigt. Skær dem i tynde både og derefter i tynde skiver. Bland appelsinstykkerne og vinen i en gryde, og kog blandingen ved svag varme i 20 minutter. Tilsæt syltesukkeret, og kog videre i 3 minutter. Tilsæt de hakkede pistacienødder, og kog i yderligere 1 minut. Skum godt af. Hæld på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares mørkt og køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;