Appelsin-Cantuccini (italienske biscotti)

Appelsin-Cantuccini (italienske biscotti)

Ca. 50 stk.
Appelsin-Cantuccini (italienske biscotti)
Bedømmelse: (5vurderinger)

Ingredienser

4 dl hvedemel
2 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. Cointreau eller Grand Marnier
Revet skal og saft fra 1 usprøjtet appelsin
2 spsk. smør eller margarine
2 æg
200 g smuttede mandler

Kom de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt likør, appelsinskal, fedtstof og æg, og rør det sammen til en dej. Ælt mandlerne ind i dejen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskab i mindst 30 minutter.

Læg dejen på et meldrysset bord, og del den i 2 stykker, som formes til ruller med en diameter på 3 cm. Læg rullerne på en plade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 12 minutter. Skær i 1 1/2 centimeter brede stykker. Læg stykkerne tilbage på pladen, og dæk dem med et stykke bagepapir. Bag dem i yderligere 10 minutter. Lad dem køle af på en rist. Opbevares tørt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;