Aniskarameller

ca. 40 stk.
Aniskarameller
Bedømmelse: (14vurderinger)

Ingredienser

  • 2 dl piskefløde
  • 2 spsk. hele anisfrø
  • 1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
  • 1/2 dl Dansukker Glukosesirup
  • 2 dl Dansukker Rørsukker

Hæld fløden og anisfrøene i en kasserolle, og lad det simre under låg i 10 minutter. Si anisfrøene fra. Tilsæt de to slags sirup og sukker, og kog i ca. 20 minutter. Dryp lidt af massen i et glas med koldt vand for at se, om den stivner, eller brug et termometer (120-125 °C). Hæld massen op i en form på ca. 12 x 20 cm, og stil den køligt, indtil den er stivnet. Skær den i stykker, og pak stykkerne ind i papir.

 

Se film: Sådan laver du karameller

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker