Aniskarameller

Aniskarameller passer perfekt på slikbordet til jul. Aniskaramel er en dejlig kombination af flødekaramel og et strejf af lakrids. Hjemmelavet juleslik, findes der noget bedre?

ca. 40 stk.

Vurdering (41 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

2 dl piskefløde
2 spsk. hele anisfrø
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
2 dl Dansukker Rørsukker

Instruktioner

Hæld fløden og anisfrøene i en kasserolle, og lad det simre under låg i 10 minutter. Si anisfrøene fra. Tilsæt de to slags sirup og sukker, og kog i ca. 20 minutter. Dryp lidt af massen i et glas med koldt vand for at se, om den stivner, eller brug et termometer (120-125 °C). Hæld massen op i en form på ca. 12 x 20 cm, og stil den køligt, indtil den er stivnet. Skær den i stykker, og pak stykkerne ind i papir.

Se film: Sådan laver du Karameller

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bag magisk julepynt

Først skal træet vises

Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.

Blød chokoladefudge

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Krydderkage

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Småkager med ingefær

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Vintersaga og Gløgg Sour

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.

Brownieblanding i et flot glas

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?