Ananastærte

Det er nemt at lave en virkelig lækker ananastærte. Prøv noget nyt, og lav din tærtebund af havremel, der giver en rigtig sprød bund. Server ananastærten med flødeskum.

8 stykker

1 time

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Havrebund
150 g smør
3/4 dl Dansukker Rørsukker
2 1/2 dl hvedemel
1 1/2 dl havremel
1 nip salt

Ananasfyld
1 æg
2 dl cremefraiche
1/2 dl Dansukker Økologisk Sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 dåse knust ananas (380 g)

Tilbehør
Dansukker Økologisk Flormelis
piskefløde

Instruktioner

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

Smelt smørret, og tilsæt rørsukker, hvedemel, havregryn og salt. Rør blandingen godt sammen, og lad den afkøle. Smør en springform, ca. 22 cm i diameter. Tryk dejen ud i formen med melede fingre.

Bland æg, cremefraiche, sukker og vaniljesukker til en jævn masse. Rør den knuste ananas i, og fordel blandingen på tærtebunden.

Bages nederst i ovnen i 25-30 minutter. Drys med flormelis, og server med flødeskum.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.