Ananastærte

Ananastærte

8 stykker 1 time
Det er nemt at lave en virkelig lækker ananastærte. Prøv noget nyt, og lav din tærtebund af havremel, der giver en rigtig sprød bund. Server ananastærten med flødeskum.
Ananastærte
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Havrebund

    • 150 g smør
    • 3/4 dl Dansukker Rørsukker
    • 2 1/2 dl hvedemel
    • 1 1/2 dl havremel
    • 1 nip salt

    Ananasfyld

    • 1 æg
    • 2 dl cremefraiche
    • 1/2 dl Dansukker Økologisk Sukker
    • 1 tsk. vaniljesukker
    • 1 dåse knust ananas (380 g)

    Tilbehør

    • Dansukker Økologisk Flormelis
    • piskefløde

    Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

    Smelt smørret, og tilsæt rørsukker, hvedemel, havregryn og salt. Rør blandingen godt sammen, og lad den afkøle. Smør en springform, ca. 22 cm i diameter. Tryk dejen ud i formen med melede fingre.

    Bland æg, cremefraiche, sukker og vaniljesukker til en jævn masse. Rør den knuste ananas i, og fordel blandingen på tærtebunden.

    Bages nederst i ovnen i 25-30 minutter. Drys med flormelis, og server med flødeskum.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;