Ingredienser
1 1/4 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. vaniljesukker
100 g smør eller margarine
1 spsk. vand
1 æg
6 dl hvedemel
½ tsk. bagepulver
2 knsp. salt
18 stykker After Eight
36 halve valnøddekerner
Instruktioner
Bland sukker, brun farin og vaniljesukker samt fedtstof, vand og æg i en stor skål, og pisk det sammen med en elpisker til en jævn masse. Bland mel og bagepulver i. Læg dejen i en plastikpose, og lad den hvile i køleskabet i ca. en time.
Ælt dejen smidig og form den til en rulle, som skæres ud i 36 stykker. Del hver After Eight midtover. Pak hvert chokoladestykke ind i dej, og læg dem på en plade med bagepapir. Tryk en halv valnød fast på hver kage. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 10 minutter. Lad kagerne køle af på en rist. Opbevares tørt og køligt.
Du kan også lave en hurtigere og mere enkel udgave af kagerne: Når du har formet dejen til en rulle, skærer du denne i skiver og bager den midt i ovnen i ca. 8 minutter. Når kagerne tages ud af ovnen, lægger du en hel eller en halv After Eight på, afhængigt af kagens størrelse, og afslutter med en halv valnøddekerne.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?
Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Pluk blommer
Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Himmelske hindbær
Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.