After Eight Surprise

36 stk.

Vurdering (14 st)

Ingredienser

1 1/4 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. vaniljesukker
100 g smør eller margarine
1 spsk. vand
1 æg
6 dl hvedemel
½ tsk. bagepulver
2 knsp. salt
18 stykker After Eight
36 halve valnøddekerner

Instruktioner

Bland sukker, brun farin og vaniljesukker samt fedtstof, vand og æg i en stor skål, og pisk det sammen med en elpisker til en jævn masse. Bland mel og bagepulver i. Læg dejen i en plastikpose, og lad den hvile i køleskabet i ca. en time.

Ælt dejen smidig og form den til en rulle, som skæres ud i 36 stykker. Del hver After Eight midtover. Pak hvert chokoladestykke ind i dej, og læg dem på en plade med bagepapir. Tryk en halv valnød fast på hver kage. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 10 minutter. Lad kagerne køle af på en rist. Opbevares tørt og køligt.

Du kan også lave en hurtigere og mere enkel udgave af kagerne: Når du har formet dejen til en rulle, skærer du denne i skiver og bager den midt i ovnen i ca. 8 minutter. Når kagerne tages ud af ovnen, lægger du en hel eller en halv After Eight på, afhængigt af kagens størrelse, og afslutter med en halv valnøddekerne.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.