Æggetoddy med brombær

4 glas 30 min.
Æggetoddy med brombær er en spændende dessert på de voksnes julebord. Fordel æggetoddy og brombærkompot i fine glas, og pynt med brombær efter smag og behag.
Æggetoddy  med brombær
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Brombærkompot

    • 2 dl brombær
    • 1 spsk. vand
    • 1/2 dl Dansukker Syltesukker

    Æggetoddycreme

    • 2 pasteuriserede æggeblommer
    • 1/2 dl Dansukker Flormelis
    • 125 g mascarpone
    • 1 spsk. limoncello
    • 3/4 dl piskefløde

    Pynt

    • Brombær

    Kog brombær, vand og sukker i en gryde i 2-3 minutter. Hæld kompotten op i 4 glas. Stil glassene i køleskabet.

    Pisk æggeblommer, flormelis og mascarpone sammen i en skål. Tilsæt limoncello, og bland til en cremet masse.

    Pisk fløden i en skål og vend den i æggemassen. Bland cremen sammen, og fordel den i glassene med kompot. Pynt med brombær, og server.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker