Æblesyltetøj
Tacoskaller
Friskostcreme
Kog syltetøjet dagen i forvejen. Skræl æblerne, og fjern kernehuset. Skær dem i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med citronsaft, citronskal og syltesukker. Kog syltetøjet i 10 minutter. Kom syltetøjet på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det i køleskabet.
Lav tacoskallerne lidt tid før servering. Stik 3 cirkler ud af hvert tortillabrød. Bland sukker og kanel på en tallerken. Steg et stykke tortillabrød ad gangen i rigeligt smør på en stegepande, indtil det er gyldenbrunt.
Tag brødet af stegepanden, og vend det straks i kanelsukkeret. Buk brødet, så det bliver bådformet, og læg noget imellem, f.eks. en muffinform, der står på hovedet.
Bland mascarpone, flormelis og vaniljesukker sammen i en skål. Pisk fløden i en anden skål og vend den i blandingen. Tag en tacoskal, læg en skefuld friskostcreme i bunden, og læg derefter en klat æblesyltetøj ovenpå.
Tip: Tacoskallen kan også grilles. Dyp tacoskallerne i smeltet smør, når du har grillet dem, og dyp dem derefter i kanelsukkeret.
Opskriften er udarbejdet af