Æblesyltetøj med vanilje

Endnu en gang har jeg haft fat i Dansukkers geniale syltesukker til dette lækre, aromatiske Discovery æblesyltetøj med den fineste smag af vanilje og ditto prikker.
- Opskrift Anne au Chocolat

1 glas

Vurdering (49 stk)

Ingredienser

300 g æbler, uden skræl og kernehus
Saften af 1 citron
1/2 vaniljestang
125 g syltesukker fra Dansukker

Instruktioner

Skær æblerne i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med citronsaft. Bring i kog og lad det simre under låg i 8-10 minutter, til æblerne er godt møre. Rør af og til. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Brug en kniv til at blande vaniljekornene med lidt af syltesukkeret, inden det kommer i gryden sammen med resten af syltesukkeret og vaniljestangen. Lad det småkoge i 5-7 minutter under låg. Rør undervejs og skum eventuelt af. Hæld på et skoldet, rengjort syltetøjsglas. Luk låget og opbevar glasset i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.