Ingredienser
2 kg syrlige æbler
4 citroner
1 liter vand
3 tsk. citronsyre
6 dl Dansukker Sukker pr. liter færdig saft
Instruktioner
Skyl æblerne, og skær dem i mindre stykker. Læg æblestykkerne i en gryde, og hæld vandet over. Lad dem simre under låg i 20 minutter. Hæld æblemassen op i et saftklæde, og lad saften løbe af i 30 minutter. Pres saften af citronerne, og bland den i æblesaften. Mål saften, og hæld den tilbage i den nu rengjorte gryde. Lad det koge op. Tilsæt sukker, 6 dl pr. liter færdig saft, og citronsyre, og kog op igen. Skum af. Hæld saften på varme, rengjorte flasker. Lukkes tæt. Opbevares koldt. Har du ikke plads til at opbevare saften i køleskabet, tilsættes konserveringsmiddel. Æblerne kan også koges i en saftkoger.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
 
			Opskrifter til Halloween
Vi har samlet alle vores opskrifter til en ekstra uhyyyyyyggelig Halloween for hele familien.
 
			Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.
 
			Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
 
			Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
 
			Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
 
			Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.
