Æbler med solbæris

4 portioner
Æbler med solbæris
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

2 æbler
1 liter vand
1/2 dl Dansukker Sukker
3 dl solbær, friske eller frosne
1- 1 1/2 dl Dansukker Flormelis
1/2 dl Dansukker Glukosesirup
1 spsk. vaniljesukker
2 dl yoghurt naturel 

Æblerne skrælles og halveres. Bring vand og sukker i kog i en kasserolle, og læg de halve æbler i. Sluk for varmen på pladen, og lad de halve æbler svale af i vandet. Bland solbær, flormelis og glukosesirup i en kasserolle, og lad det simre i 5 minutter. Lad det køle af. Tilsæt vaniljesukker og yoghurt. Kør blandingen i ismaskinen, eller stil den i fryseren i mindst 5 timer. Stil de halve æbler på asietter, og fordel solbærisen hen over.

Solbærrene kan erstattes af andre bær.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker