Æblemos med timian

ca. 1 liter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 kg æbler
1 dl vand
6 dl Dansukker Sukker
1/4 tsk askorbinsyre
1/4 tsk natriumbenzoat
timian

Instruktioner

Skræl og udkern æblerne, og skær dem i tern eller både.

Lad æblerne koge ud i vandet, og mos dem. Tilsæt askorbinsyre.

Tilsæt sukker, og bring mosen i kog under omrøring. Rør natriumbenzoatet ud i en smule af mosen, som derefter blandes i resten.

Tilsæt frisk eller tørret timian efter smag.

Hæld marmeladen på skoldede glas, som straks bindes til. Opbevares koldt.

Du kan også bruge mynte eller revet peberrod i stedet for timian, eller du kan vælge at lave en ren æblemos og så evt. tilsætte smag ved brug.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.