Æblemos med timian

Kog din egen æblemos og smag den til med timian. Nemt og godt til hvad som helst. Æblemos med timian er perfekt tilbehør til middagsretterne.

ca. 1 liter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 kg æbler
1 dl vand
6 dl Dansukker Sukker
1/4 tsk askorbinsyre
1/4 tsk natriumbenzoat
timian

Instruktioner

Skræl og udkern æblerne, og skær dem i tern eller både.

Lad æblerne koge ud i vandet, og mos dem. Tilsæt askorbinsyre.

Tilsæt sukker, og bring mosen i kog under omrøring. Rør natriumbenzoatet ud i en smule af mosen, som derefter blandes i resten.

Tilsæt frisk eller tørret timian efter smag.

Hæld marmeladen på skoldede glas, som straks bindes til. Opbevares koldt.

Du kan også bruge mynte eller revet peberrod i stedet for timian, eller du kan vælge at lave en ren æblemos og så evt. tilsætte smag ved brug.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.