Æblemos med timian

ca. 1 liter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 kg æbler
1 dl vand
6 dl Dansukker Sukker
1/4 tsk askorbinsyre
1/4 tsk natriumbenzoat
timian

Instruktioner

Skræl og udkern æblerne, og skær dem i tern eller både.

Lad æblerne koge ud i vandet, og mos dem. Tilsæt askorbinsyre.

Tilsæt sukker, og bring mosen i kog under omrøring. Rør natriumbenzoatet ud i en smule af mosen, som derefter blandes i resten.

Tilsæt frisk eller tørret timian efter smag.

Hæld marmeladen på skoldede glas, som straks bindes til. Opbevares koldt.

Du kan også bruge mynte eller revet peberrod i stedet for timian, eller du kan vælge at lave en ren æblemos og så evt. tilsætte smag ved brug.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.