Æblemos med timian

Kog din egen æblemos og smag den til med timian. Nemt og godt til hvad som helst. Æblemos med timian er perfekt tilbehør til middagsretterne.

ca. 1 liter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 kg æbler
1 dl vand
6 dl Dansukker Sukker
1/4 tsk askorbinsyre
1/4 tsk natriumbenzoat
timian

Instruktioner

Skræl og udkern æblerne, og skær dem i tern eller både.

Lad æblerne koge ud i vandet, og mos dem. Tilsæt askorbinsyre.

Tilsæt sukker, og bring mosen i kog under omrøring. Rør natriumbenzoatet ud i en smule af mosen, som derefter blandes i resten.

Tilsæt frisk eller tørret timian efter smag.

Hæld marmeladen på skoldede glas, som straks bindes til. Opbevares koldt.

Du kan også bruge mynte eller revet peberrod i stedet for timian, eller du kan vælge at lave en ren æblemos og så evt. tilsætte smag ved brug.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.