Æblemarmelade med ingefær

Æblemarmalade med ingefær, det er nemt og godt. Æblemarmelade passer både til ostebordet og på ostemaden. Ingefæren giver ekstra smag til marmeladen.

ca. 1 l

45 minutter

Vurdering (325 stk)

Ingredienser

1 kg syrlige æbler
1 tsk reven, frisk ingefær
2 dl vand
saft og skal af 1 usprøjtet citron
1/2 kg Dansukker Sukker
1/4 tsk Atamon

Instruktioner

Skræl og udkern æblerne, og skær dem i tynde både.

Bland alle ingredienserne undtagen Atamon i en gryde, og lad det småkoge under omrøring i ca. 30 minutter.

Tag gryden af varmen. Skum marmeladen. Tilsæt Atamon.

Hæld marmeladen på skoldede glas, som straks lukkes til. Opbevares koldt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.