Æble-Cheesecake

6-8 portioner
En æble cheesecake som du bare må prøve! Grahamsbund, kanel stegte æbler og en cremet cheesecake, den perfekte kombination!
Æble-Cheesecake
Bedømmelse: (53vurderinger)

Ingredienser

    Bund

    • 15 digestive kiks
    • 2 spsk Dansukker Rørsukker
    • 50 g smør

    Fyld 1

    • 4 syrlige æbler
    • 4 spsk Dansukker Rørsukker
    • 1 spsk kanel
    • 25 g smør

    Fyld 2

    • 300 g flødeost
    • 3 dl piskefløde
    • 1 dl Dansukker Flormelis
    • 1 tsk vaniljesukker

    Pynt

    I denne gode kage byder vi på to slags fyld. Sweet dreams.

    Knus kiksene og smelt smøret. Bland kiks, smør og rørsukker. Tryk dejen ud i en springform 22 cm i diameter.

    Skræl æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i små terninger. Steg æblerne møre i smøret, rørsukker og kanel. Læg de fleste af æblerne på midten af kiksebunden, gem lidt æbler til dekoration.

    Pisk fløden med med flormelis og vaniljesukker til det bliver til flødeskum. Vend flødeosten i flødeskummet. Smør flødeskumscremen over kiksebunden og æblerne og stil kagen i fryseren.

    Lav evt. æblegrød og læg i silikoneforme og frys i et par timer. Pynt derefter ostekagen med æblepuré, kiksekrummer og æbleterninger.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker