Adventsbrød med appelsin

4 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

25 g gær
2 dl koldt vand
1 tsk. salt
5 dl hvedemel
2 pasteuriserede æggeblommer
1 dl appelsinmarmelade
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 spsk. stødt anis
1 dl rapsolie
4 dl hvedemel

Instruktioner

Smuldr gæren i en skål. Tilsæt vand og rør, indtil gæren er opløst. Tilsæt salt og de 5 dl hvedemel, og ælt det hele sammen til en dej. Lad dejen hæve under et klæde i 3 timer. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad dejen hæve under et klæde i yderligere 1 time. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del dejen i fire dele, og form hver del til et fladt, rundt brød. Pensles med vand. Lad brødene hæve i 30 minutter. Du kan lave mønstre i brødene, hvis du har lyst, med f.eks. en kageudstikker.

Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter. Lad brødene køle af på en rist. Spises lune med smør og ost.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.