Abrikosmuffins

12 stk.

Vurdering (0 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

1 dåse abrikoser (425 g)
2 æg
1/2 dl rapsolie
1 dl Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
3 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
3/4 tsk. bagepulver
1 3/4 dl mælk

Pynt
Dansukker Flormelis

Instruktioner

Hæld abrikoserne i en si, så lagen kan løbe fra. Del æggene i blommer og hvider i to forskellige skåle. Pisk æggeblommer og olie sammen. Bland de tørre ingredienser, og rør dem sammen med mælken lidt efter lidt. Pisk æggehviderne til et fast skum, og vend dem i dejen. Fordel dejen i 12 papirsforme eller smurte muffinforme. Læg en halv abrikos i hver muffin – med den toppede side opad. Bages ved 175 °C (varmluft 150 °C) i ca. 20 minutter. Drysses med lidt flormelis ved servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver. 

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.