Abrikoskager

25 stk.

Vurdering (0 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Mørdej
3 dl hvedemel
100 g smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Rørsukker
1 æg
1 spsk. Dansukker Glukosesirup

Fyld
100 g mandler
50 g smør eller margarine
2 æg
1 dl Dansukker Rørsukker

1 glas (200 g) abrikospuré (babymos)  

Instruktioner

Bland ingredienserne til mørdejen, og ælt dem til en dej. Lad dejen hvile i køleskabet i 1 time.

Rul dejen ud på bagepapir til en firkant på 20 x 25 cm. Læg den i en bradepande. Smut mandlerne. Smelt fedtstoffet. Pisk æg og rørsukker, til det er let og luftigt. Tilsæt mandler og fedtstof.

Fordel fyldet på dejen. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter.
Fordel abrikospurén over kagen. Skær kagen ud i 25 firkanter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver. 

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.