Æble-hindbærchutney - Opskrifter

Æble-hindbærchutney

Æble-hindbærchutney
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

1 kg syrlige æbler
1/2 kg løg
2 1/2 dl æblecidereddike
3 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1/2 tsk cayennepeber
1 spsk stødt ingefær
1 knsp stødte nelliker
1/2 kg hindbær (frosne, optøede)

Skræl æblerne, fjern kernehuset og del æblerne. Skræl og hak løgene. Kog æblecidereddike, sukker og krydderier. Læg æbler og løg i, og kog under låg i 30 minutter. Rør rundt af og til, så det ikke brænder på. tilsæt hindbærrene, og kog yderligere 5 minutter. Hæld chutney’en på flotte, varme glas, og slut tæt. Opbevar chutney’en koldt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;