Lag 1, tyttebærkaramel
2 dl piskefløde
1 dl tyttebær
1 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
100 g smør
1/2 tsk. vaniljesukker
Lag 2, pannacotta
4 dl fløde
2 husblas
1 spsk. Voatsiperiferypeber (kan udelades eller erstattes med sort peber)
1⁄2 dl finthakket, frisk citronmelisse
100 g hakket hvid chokolade
Lag 3, tyttebær- og jordbærsyltetøj
1 dl tyttebær
1 dl jordbær
1 dl Dansukker Syltesukker
2 knsp. citronsyre
Lag 1, tyttebærkaramel
Bland fløde, tyttebær, sukker, muscovadosukker og smør sammen i en kasserolle, og lad det koge i ca. 5 minutter, til saucen tykner. Rør hele tiden.
Tilsæt vaniljesukker, og rør rundt.
Hæld op i bunden af seks glas, og stil det koldt.
Lag 2, pannacotta
Varm fløde i en kasserolle, og lad det koge i 2-3 minutter. Tag det herefter af kogepladen. Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter. Knug vandet ud af husblassen, og opløs det i den varme fløde.
Kom knust peber, citronmelisse og chokolade i fløden, og bland det godt.
Fordel det herefter over det afkølede karamellag. Stil tilbage i køleskabet.
Lag 3, tyttebær- og jordbærsyltetøj
Bland bær og sukker i en kasserolle, og lad det koge i 4 minutter.
Blend derefter syltetøjet til en jævn masse.
Kom syltetøjet over pannacottaen som et flot, afsluttende lag.
Lad det stivne i køleskab inden servering. Dekorer hvert glas med et par blade citronmelisse.
Opskriften er udarbejdet af