Taste of Dansukker - Pannacotta

6 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Lag 1, tyttebærkaramel
2 dl piskefløde
1 dl tyttebær
1 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
100 g smør
1/2 tsk. vaniljesukker

Lag 2, pannacotta
4 dl fløde
2 husblas
1 spsk. Voatsiperifery­peber (kan udelades eller erstattes med sort peber)
1⁄2 dl finthakket, frisk citronmelisse
100 g hakket hvid chokolade

Lag 3, tyttebær- og jordbærsyltetøj
1 dl tyttebær
1 dl jordbær
1 dl Dansukker Syltesukker
2 knsp. citronsyre

Instruktioner

Lag 1, tyttebærkaramel
Bland fløde, tyttebær, sukker, muscovadosukker og smør sammen i en kasserolle, og lad det koge i ca. 5 minutter, til saucen tykner. Rør hele tiden.

Tilsæt vaniljesukker, og rør rundt.

Hæld op i bunden af seks glas, og stil det koldt.

Lag 2, pannacotta
Varm fløde i en kasserolle, og lad det koge i 2-3 minutter. Tag det herefter af kogepladen. Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter. Knug vandet ud af husblassen, og opløs det i den varme fløde.

Kom knust peber, citronmelisse og chokolade i fløden, og bland det godt.

Fordel det herefter over det afkølede karamellag. Stil tilbage i køleskabet.

Lag 3, tyttebær- og jordbærsyltetøj
Bland bær og sukker i en kasserolle, og lad det koge i 4 minutter.

Blend derefter syltetøjet til en jævn masse.

Kom syltetøjet over pannacottaen som et flot, afsluttende lag.

Lad det stivne i køleskab inden servering. Dekorer hvert glas med et par blade citronmelisse.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.