Sirupskager med tørrede bær

20-30 stk.
Sirupskager med tørrede bær
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 2 1/2 dl speltmel
  • 1/2 dl sesamfrø
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 100 g smør
  • 3/4 dl Dansukker Lys Sirup
  • 50 g hakket, mørk chokolade
  • 30 g tørrede bær, f.eks. blåbær, ananaskirsebær eller kirsebær

Bland mel, sesamfrø, vaniljesukker og smør sammen til små stykker.
Tilsæt sirup, og bland det sammen til en bolle.

Tilsæt chokolade og bær, og arbejd det ind i dejen. Form dejen til en rulle.

Rul dejen ind i plastfolie, og lad den hvile i køleskab i ca. en time.

Sæt ovnen på 175 °C, og skær ca. 1 cm tykke skiver af dejrullen.
Læg skiverne på en bageplade, og bag dem i ca. 10 minutter.

Lad kagerne køle af på pladen.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker