Mazarinkage

20 stk.
Mazarinkage
Bedømmelse: (46vurderinger)

Ingredienser

200 g smeltet smør
2 æg
2 dl Dansukker Bagesukker
1 dl Dansukker Flormelis
4 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 1/2 dl mælk
1/2 tsk. mandelaroma/mandelessens
50 g revet marcipan

Sæt ovnen på 175 °C.

Beklæd en rektangulær form (30 x 23 cm eller rund form 26 cm) med bagepapir.

Smelt smørret. Rør samtidig æg og bagesukker sammen i en skål med en ske (brug ikke elpisker).

Kom hvedemel og bagepulver op i en skål, og stil den til side.

Bland mælk og mandelessens i det smeltede smør.

Kom marcipanen og melblandingen i æggemassen og derefter smørblandingen.
Det gør ikke noget, hvis der er lidt klumper. De forsvinder under bagningen.

Kom dejen i formen, og bag nederst i ovnen i 15-20 minutter.
Lad den køle af.


Tip!
Pynt med glasur eller smeltet chokolade.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker