Ingredienser
35 cl vodka eller neutral brændevin
500 g jordbær
4 dl Dansukker Lys Sirup
Instruktioner
Skyl og nip jordbærrene. Læg dem på et klæde eller et stykke køkkenrulle, til de er tørre. Læg bærrene i et glas, og hæld vodka/brændevin over. Lad det stå i mindst fire uger. Si bærrene fra. Bland vodkaen/brændevinen med siruppen. Hæld likøren på en rengjort flaske.
Gem bærrene, og kog dem med 3-4 dl Dansukker Syltesukker. Det bliver et pikant jordbærsyltetøj med en voksen smag, der smager godt, bl.a. som tilbehør til oste med en lidt kraftig smag.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.