Verdens bedste roulade

15 stykker 45 minutter
Verdens bedste roulade
Bedømmelse: ( 207 vurderinger)

Ingredienser

  • 3 æg
  • 2 dl Dansukker Rørsukker eller Dansukker Bagesukker
  • 2 dl hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. kogende vand

Forslag til fyld

  • • 100-150 g syltetøj, frugtmos eller marmelade
  • • 2 1/2 dl piskefløde, 1 tsk. vaniljesukker, 150 g friske bær
  • • 200 g kvark, 1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker, saft og revet skal fra 1 usprøjtet citron

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel og bagepulver og vend det i æggene sammen med vandet. Hæld dejen i en smurt bradepande eller en bradepande beklædt med bagepapir. Bag dejen midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Vend den ud på et stykke bagepapir med sukker. Smør det valgte fyld på og rul rouladen sammen på langs. Stil den i køleskabet. Hvis du kommer lidt kanel og nelliker i dejen og bruger tyttebær eller tranebær som fyld, får du en lækker juleroulade. Tyttebær- eller tranebær syltetøj kan blandes med flødeskum, kvark eller creme fraiche.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker