Varm kærlighed

2 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Is
1 dl mælk
0,75 dl piskefløde
2 pasteuriserede æggeblommer
1 spsk glucose eller Dansukker Lys Sirup
0,5 dl Dansukker Sukker
1 tsk vaniljesukker

Sauce
100 g frosne hindbær
2 spsk Dansukker Rørsukker

Instruktioner

Pisk æggeblommer og sukker godt. Kog mælk, fløde og glucose (sirup) op. Pisk æggene i den varme mælkeblanding og hæld det gennem en finmasket sigte. Lad ismassen køle af inden du sætter den i fryseren eller køre den på ismaskine. Kør blandingen i ismaskine, eller stil den i en form i fryseren minst 5 timer og rør op i isen et par gange.

Bland hindbær og rørsukker i en gryde og giv det et hurtigt opkog. Server den varme hindbærsauce til isen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.