Ingredienser
100 g mørk chokolade
4 dl mælk (letmælk eller sødmælk)
2 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
Valgfri smag
2 tsk. stødt kanel + 1/2 chili, finthakket
200 g hindbær
5-6 cl tequila
Pynt efter eget valg
flødeskum
mini skumfiduser
chokoladeknapper
Dansukker Økologisk Lys Sirup
stødt kardemomme/kanel/kakao
Instruktioner
Hak chokoladen fint. Varm mælk, fløde, sukker og vaniljesukker op i en gryde.
Tilsæt chokoladen og smag efter eget valg. Varm blandingen op ved middelhøj varme, og pisk, til chokoladen er smeltet.
Hæld den varme chokolade i to kopper. Top med pynt efter eget valg.
Tips. Det mørke muscovadorørsukker giver en endnu rundere smag!
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.