Varm chokolade

2 kopper 25 minutter
De fleste af os har dejlige minder om varm chokolade. Et lækkert indslag både på udflugten og i sofaen foran brændeovnen. Her finder du nogle tips til, hvordan du kan krydre din varme chokolade.
Varm chokolade
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 100 g mørk chokolade
  • 4 dl mælk (letmælk eller sødmælk)
  • 2 dl piskefløde
  • 2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 1 tsk. vaniljesukker

Valgfri smag

  • 2 tsk. stødt kanel + 1/2 chili, finthakket
  • 200 g hindbær
  • 5-6 cl tequila

Pynt efter eget valg

  • flødeskum
  • mini skumfiduser
  • chokoladeknapper
  • Dansukker Økologisk Lys Sirup
  • stødt kardemomme/kanel/kakao

Hak chokoladen fint. Varm mælk, fløde, sukker og vaniljesukker op i en gryde.

Tilsæt chokoladen og smag efter eget valg. Varm blandingen op ved middelhøj varme, og pisk, til chokoladen er smeltet.

Hæld den varme chokolade i to kopper. Top med pynt efter eget valg.

Tips. Det mørke muscovadorørsukker giver en endnu rundere smag!

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker