Ingredienser
225 g mørk chokolade
1 1/2 dl piskefløde
1 3/4 dl Dansukker Flormelis
Smagsgivere
25 g violtabletter (slik med violsmag) eller
10 stk. tyrkisk peber eller
15 sorte peberkorn
Til at dyppe i
200 g mørk chokolade
Pynt
farvet perlesukker eller
flagesalt eller
revet chokolade
Instruktioner
Kom fløde og en af smagsgiverne i en rustfri kasserolle, og lad det koge op. Lad det simre under låg i 10 minutter. Tilsæt chokoladen, og rør, indtil den er smeltet, og blandingen er jævn. Lad blandingen afkøle til stuetemperatur. Bland flormelissen i. Rør, indtil massen er jævn. Dæk kasserollen til, og stil den køligt i 2 timer. Smelt chokoladen over et vandbad. Form massen til kugler, som dyppes i den smeltede chokolade. Drys lidt farvet perlesukker, flagesalt eller revet chokolade på. Opbevares køligt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.