Ingredienser
100 g tranebær, tørrede
3 dl Dansukker Brun Farin
100 g smør, stuetempereret
3 æg
6 1/2 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. kardemomme, stødt
1 tsk. kanel, stødt
Instruktioner
Forvarm ovnen til 175 °C, over- og undervarme.
Del tranebærrene i mindre stykker, og stil dem til side. Pisk brun farin og smør til en let og luftig blanding i en skål. Tilsæt et æg ad gangen. Bland alle de tørre ingredienser i en anden skål, og vend dem i dejen. Tilsæt tranebærrene.
Del dejen i 4 stykker og rul dem ud til stænger. Læg stængerne på plader med bagepapir. Bag biscottierne midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Sluk ovnen, og skær stængerne i stykker på skrå. Sæt stykkerne med lidt afstand imellem på pladerne i ovnen, og lad dem eftertørre i nogle timer.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.