Ingredienser
3 dl lunken mælk
2 spsk olie
1 tsk salt
1 spsk Dansukker Rørsukker
1 sammenpisket æg
7-8 dl hvedemel
Fyld
1 løg
1 spsk margarine
1 fed presset hvidløg
100 g friske spinatblade
2 dl reven ost
Instruktioner
1. Smuldr gæren i en skål. Tilsæt mælk, olie, salt og rørsukker, og rør, til gæren er opløst. Tilsæt ægget.
2. Tilsæt melet lidt ad gangen, til dejen slipper skålens kanter. Lad dejen hæve under et viskestykke i 30-45 minutter.
3. Pil og hak løget, og steg løg og hvidløg i margarinen, til løget bliver blødt. Tilsæt spinat. Lad fyldet køle af.
4. Læg dejen på et melet underlag, og ælt den smidig. Rul dejen ud til et rektangel på 35 x 50 cm. Fordel løg/spinatblandingen over dejen, og drys med ost. Rul dejen sammen.
5. Skær rullen i 3-4 cm brede stykker, og læg dem i forme. Lad stykkerne hæve under et viskestykke i 40 minutter.
6. Suppeboller bages nederst i ovnen ved 225° i ca. 15 minutter. Lad bollerne køle af på en rist. Serveres nybagte til f.eks. "Aigo-boulido".
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.