Sukkerkage med tyttebær og kokostosca

1 time
Sukkerkage med tyttebær og kokostosca
Bedømmelse: (1vurderinger)

Ingredienser

    Sukkerkage

    • 3 æg
    • 2 1/2 dl Dansukker Bagesukker
    • 1 tsk. vaniljesukker
    • 50 g smør
    • 1 dl mælk
    • 3 1/2 dl hvedemel
    • 2 tsk. bagepulver
    • 1 tsk. stødt kardemomme
    • En knsp. salt
    • 150 g frosne tyttebær

    Kokostosca

    • 25 g smør
    • 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
    • 3/4dl fløde
    • 2 dl kokosmel
    • 5 spsk. Dansukker Brun Farin

    Sæt ovnen på 175 °C.

    Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og luftigt.

    Smelt smørret i en kasserolle, kom mælken i, og bland det sammen med æggemassen.

    Bland hvedemel, bagepulver, kardemomme og salt i en skål.  Tø tyttebærrene op, og vend dem ned i melblandingen. Vend derefter det hele forsigtigt ned i æggeblandingen.

    Hæld dejen i en smurt springform, cirka 22 cm i diameter. Bag kagen midt i ovnen i cirka 20-25 minutter.

    Lav kokostoscaen imens. Smelt smørret i en kasserolle, og rør de øvrige ingredienser i. Bland det godt, og lad det simre i nogle minutter.

    Tag kagen ud efter cirka 20 minutter, stil ovnen på 200°, og sæt ovnristen et trin højere op. Bred kokostoscaen ud over kagen. Stil kagen tilbage i ovnen, og bag den i yderligere cirka 5-10 minutter, til den er blevet gyldenbrun.

    Tag kagen ud, og lad den køle af.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker