Ingredienser
600 g êntrecote (eller andet skært oksekød) i skiver
1 lille kina- eller savoykål
2 gulerødder
1 lille porre
200 g champignon
1/2-1 dåse bønnespirer
2 spsk olie
Sauce
1 dl japansk/kinesisk soja
1 1/2 dl vand
1 dl hvidvin eller saké
2 spsk Brun Farin
Stærk orientalsk sauce
1 1/2 dl Mørk Sirup
1 tsk urtesalt
2 knivsp sambal olek (stærk chilipuré)
2 knivsp sort peber
2 tsk sennepspulver
3 spsk sherry
3 spsk soja
2 tsk hvidvinseddike
2 fed hvidløg
Instruktioner
1. Bland alle ingredienser til saucen sammen og lad den trække.
2. Skyl, skræl og striml alle grøntsagerne.
3. Skær kødet i strimler.
4. Varm olien i en stor wok.
5. Kom alle grøntsager og kødet i wokken og lad det få farve.
6. Hæld saucen i wokken og lad det hele koge sammen i kort tid.
Servér med ris.
Stærk orientalsk sauce:
1. Bland sirup, urtesalt, sambal olek, peber og senneps-pulver.
2. Tilsæt sherry, soja og vineddike.
3. Hvidløget presses og tilsættes, og det hele røres godt sammen.
4. Sæt saucen i køleskabet til nedkøling i mindst 2 timer og gerne længere inden servering. Saucen kan holde sig ca. 1 måned i køleskab.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble?

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.