Ingredienser
ca. 1 kg revelsben
Marinade
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 spsk. kinesisk soja
3 spsk. vineddike
3 spsk. olie
3 spsk. vand
3 spsk. abrikosmarmelade
1 spsk. Colmans sennepspulver
1 liter hvidkål i tynde strimler
1 dl mayonnaise
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 spsk. friskpresset citronsaft
1 tsk. stødt ingefær
2 knsp. sort peber
Instruktioner
Bland sukker, soja, vineddike, olie, vand, abrikosmarmelade og sennepspulver til marinaden. Pensl revelsbenene med marinaden, og lad dem stå mindst 1 time i køleskab, før de grilles. Grilles i ca. 10 minutter på hver side. Grill revelsbenene på indirekte varme i yderligere 50 min.
Rør mayonnaise, sirup, citronsaft, ingefær og sort peber sammen. Tilsæt hvidkålen. Stilles i køleskab indtil servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.