Spansk lam i folie med husets chilisauce

4 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

8-12 lammekoteletter
6 skalotteløg
2 fed hvidløg, skåret i skiver
2 tsk frisk eller tørret
rosmarin
2 spsk Dansukker Lys Sirup
2 spsk dijonsennep

Husets chilisauce
1 kg modne tomater
3 løg
1 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1/2 dl (40 g) Dansukker Brun Farin
2 dl hvidvinseddike
2 spsk urtesalt
2 knivsp chilipulver
2 knivsp nymalet sort peber

Instruktioner

1. Skræl og halvér løgene.
Bland sirup og sennep i en skål.

2. Tag 4 stykker aluminiumsfolie. Læg 2-3 koteletter på hver. Fordél de halverede løg, hvidløg og rosmarinen på koteletterne og hæld til sidst senneps-sirupblandingen over.

3. Saml foliepakkerne, så de holder tæt. Grill pakkerne i ca. 12 min. eller steg dem ved 250° i ovnen i 12-15 min.

Husets chilisauce
1. Kog vand i en gryde. Skold tomaterne ved at dyppe dem i kogende vand, til skindet sprækker.

2. Træk skindet af og skær ”stilken” væk. Hak tomaterne.

3. Pil løg og hvidløg. Skyl og udkern peberfrugterne.

4. Hak alle grøntsagerne fint. Læg dem i en gryde og kog sammen ved svag varme.

5. Bland brun farin og krydderier i og lad det hele koge 5 min. mere til en lidt tykkere konsistens.

6. Hæld saucen på glas og sæt låg på. Opbevares i køleskab og kan holde sig i ca. 3 mdr.

Servér med f.eks. brød og salat.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.