Ingredienser
2 finthakkede løg
2 spsk smør
1 dåse ansjoser
2 æg
3 dl fløde
10 mellemstore, skrællede kartofler i strimler
1/2 tsk peber
2 tsk Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
Instruktioner
Brun løgene i smørret. Hak ansjoserne. Pisk æg og fløde sammen. Bland resten af ingredienserne i æggemassen. Fordel massen i 15 muffinforme, og bag dem midt i ovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter.
Ansjoserne kan erstattes med 150 g skinkestrimler eller 2-300 g hakket oksekød. kødet brunes sammen med løgene og f.eks. lidt oregano.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.