Små ansjosfristelser i form

15 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

2 finthakkede løg
2 spsk smør
1 dåse ansjoser
2 æg
3 dl fløde
10 mellemstore, skrællede kartofler i strimler
1/2 tsk peber
2 tsk Dansukker Mørk Muscovadorørsukker

Instruktioner

Brun løgene i smørret. Hak ansjoserne. Pisk æg og fløde sammen. Bland resten af ingredienserne i æggemassen. Fordel massen i 15 muffinforme, og bag dem midt i ovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter.

Ansjoserne kan erstattes med 150 g skinkestrimler eller 2-300 g hakket oksekød. kødet brunes sammen med løgene og f.eks. lidt oregano.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.