Santos café

4 kopper
Santos café
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

20 g god, mørk bitter chokolade
1 dl kogende vand
1/4 tsk. salt
7 dl stærk kaffe
1 tsk. vaniljesukker
1/2 tsk. stødt kanel
8 stk. Dansukker Hugget Rørsukker
4 tynde flager appelsinskal usprøjtet
(ca. 1x5 cm)
Evt. 8 cl rom

Chokoladen smeltes i mikrobølgeovn eller vandbad. Kogende vand tilsættes, mens chokoladen stadig er i vandbadet. Rør rundt i blandingen, til den er jævn. Tilsæt kaffe, vaniljesukker og kanel, og rør godt sammen.

Hæld kaffeblandingen i forvarmede kopper med 2 stk. hugget rørsukker og en flage appelsinskal i hver kop. Tilsæt eventuelt rom ved servering.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker