Ingredienser
1 liter blandet salat, f.eks. rucola, spinatblade og rød mangold
10 radiser
1 rødløg
200 g grønne asparges
2 modne avocadoer
4 æg
3-400 g røget fisk. f.eks. laks eller makrel
Dressing
1 pasteuriseret æggeblomme
1 fed presset hvidløg
1/2 knsp. salt
1 knsp. stødt sort peber
2 tsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 spsk. hvidvinseddike
1 dl rapsolie
Instruktioner
Skyl salaten, og lad den dryppe af på et klæde eller et stykke køkkenrulle. Skyl radiserne, og skær dem i skiver. Pil og halvér rødløget, og skær det i skiver. Bring vandet i kog med lidt salt, og læg aspargesene i. Tag gryden af varmen, og lad aspargesene ligge i vandet i 5-10 minutter. Skræl avocadoerne, fjern kernerne, og skær dem i både. Kog, pil og halvér æggene. Rens fisken, og skær den ud i mindre stykker. Læg alle ingredienserne op på asietter eller på et stort fad. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over, eller server den til salaten.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.