Salat med røget fisk

4 portioner
Salat med røget fisk
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 1 liter blandet salat, f.eks. rucola, spinatblade og rød mangold
  • 10 radiser
  • 1 rødløg
  • 200 g grønne asparges
  • 2 modne avocadoer
  • 4 æg
  • 3-400 g røget fisk. f.eks. laks eller makrel

Dressing

  • 1 pasteuriseret æggeblomme
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1/2 knsp. salt
  • 1 knsp. stødt sort peber
  • 2 tsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 dl rapsolie

Skyl salaten, og lad den dryppe af på et klæde eller et stykke køkkenrulle. Skyl radiserne, og skær dem i skiver. Pil og halvér rødløget, og skær det i skiver. Bring vandet i kog med lidt salt, og læg aspargesene i. Tag gryden af varmen, og lad aspargesene ligge i vandet i 5-10 minutter. Skræl avocadoerne, fjern kernerne, og skær dem i både. Kog, pil og halvér æggene. Rens fisken, og skær den ud i mindre stykker. Læg alle ingredienserne op på asietter eller på et stort fad. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over, eller server den til salaten.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker