Romkugler

50 stk.

Vurdering (127 stk)

Ingredienser

150 g smør
150 g chokolade
3 æg
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1/2 tsk. flagesalt
2 dl hvedemel
2 spsk. mørk rom (kan erstattes med 2 spsk. Lys Sirup)
Dansukker Perlesukker til at rulle kuglerne i

Instruktioner

Sæt ovnen på 175 °C.
Beklæd en form (20 x 20 cm) med bagepapir.
Smelt smørret i en kasserolle, tag den af kogepladen, og tilsæt den hakkede chokolade.
Pisk æg, sukker, vaniljesukker og salt i en stor skål.
Tilsæt chokoladen, og vend melet i.
Hæld dejen i formen, og bag i ovnen i ca. 10 minutter.
Lad kagen køle helt af.
Smuldr kagen ned i en stor røreskål, og tilsæt rommen under omrøring ved lav hastighed.
Rør, til blandingen begynder at hænge sammen, og man kan forme kugler af den.
Form til kugler, og rul dem i perlesukkeret.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Påsketrifli

Påske lækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.