Ribsdessert

4 personer
Ribsdessert
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

75 g smør eller margarine
1 1/2 dl hvedemel
2 spsk Sukker

Fyld
1/2 l ribs
Flormelis efter smag
1 1/2 dl piskefløde
2 bananer

1. Bland ingredienserne til dejen. Stil den i køleskab i 10 minutter. Stil ovnen på 225°.

2. Rul dejen ud på bagepapir til en 25 cm rund plade eller til fire mindre. Prikkes med en gaffel. Bages midt i ovnen, til kagen er gyldenbrun, ca. 7 minutter.

3. Tag et par fine ribsklaser fra. Skyl dem, og læg dem til tørre.

4. Rib og skyl resten af ribsene, og mos dem let med en gaffel. Bland flormelis i, til de er tilpas søde.

5. Pisk fløden, og bland den i ribsmosen. Skræl bananerne, og skær dem i skiver.

6. Dæk den kolde bund med bananskiverne. Læg ribsmosen ovenpå, og pynt til sidst med ribsklaserne. Serveres straks, så bananerne ikke bliver sorte.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker