Reder

ca. 35 stk.

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

200 g smør eller margarine
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
4 dl hvedemel
2 spsk. cognac eller appelsinjuice
200 g marcipan
Grøn frugtfarve
Slikæg

Instruktioner

Rør fedtstof og flormelis blødt og luftigt i en skål. Tilsæt mel og cognac/juice, og ælt det sammen til en dej. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskabet i 30 minutter.

Del dejen i fem stykker, og rul hvert stykke til pølser, der halveres og foldes sammen til ringe. Læg ringene på en plade med bagepapir. Farv marcipanen grøn med frugtfarve. Tryk marcipanen ud igennem en kartoffel- eller hvidløgspresse, og læg lidt af marcipanmassen på hver ring.

Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 10 minutter. Sæt et par slikæg fast i hver rede, så snart de kommer ud af ovnen. Lad dem køle af på en rist.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.