Ingredienser
200 g smør eller margarine
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
4 dl hvedemel
2 spsk. cognac eller appelsinjuice
200 g marcipan
Grøn frugtfarve
Slikæg
Instruktioner
Rør fedtstof og flormelis blødt og luftigt i en skål. Tilsæt mel og cognac/juice, og ælt det sammen til en dej. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskabet i 30 minutter.
Del dejen i fem stykker, og rul hvert stykke til pølser, der halveres og foldes sammen til ringe. Læg ringene på en plade med bagepapir. Farv marcipanen grøn med frugtfarve. Tryk marcipanen ud igennem en kartoffel- eller hvidløgspresse, og læg lidt af marcipanmassen på hver ring.
Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 10 minutter. Sæt et par slikæg fast i hver rede, så snart de kommer ud af ovnen. Lad dem køle af på en rist.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.