Rabarbergelé med ostecreme

4 portioner
Rabarbergelé med ostecreme
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

1 kg rabarber
4 dl vand
1 spsk. friskpresset citronsaft
3 dl Dansukker Sukker
3 blade husblas

 

Ostecreme
100 g Philadelphia friskost naturel, gerne light
1 dl piskefløde
2 spsk. Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker
1 knsp. stødt kardemomme

 

Pynt
4 jordbær

Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Skær rabarberne i mindre stykker, læg dem sammen med vandet i en kasserolle, og lad dem simre under låg i 5 minutter. Si blandingen. Hæld rabarbersaften tilbage i kasserollen. Tilsæt citronsaft og sukker, og kog op igen. Læg husblassen i. Fordel geléen på fire dybe tallerkener. Stilles koldt. Pisk ingredienserne til ostecremen sammen. Læg en klat ostecreme på den stivnede gelé. Pynt med jordbær. 

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker