Rabarber-muscovadosuppe med friske bær

4 portioner, 45 min
Rabarber-muscovadosuppe med friske bær
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

3/4 l vand
5 dl Dansukker Lyst Muscovadorørsukker
150 g rensede rabarber
250 g blå vindruer
Saft af 1 lime
1 spsk. kartoffelmel
250 g jordbær

Hæld vandet i en gryde. Tilsæt muscovadorørsukker og vindruer, og kog blandingen i 15 minutter. Tilsæt rabarberne, og kog i yderligere 5 minutter. Si frugten fra. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn suppen. Tilsæt limesaften. Skær jordbærrene i skiver, og fordel dem i 4 skåle. Hæld suppen over. Suppen smager godt både varm, lun og kold.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker