Rabarber- og jordbærkompot

4 portioner 20 minutter + 2 timer i køleskab
Rabarber- og jordbærkompot smager af sommer! Denne rabarber- og jordbærkompot er både god som dessert og som mellemmåltid. Server den gerne med mælk eller flødeskum. Ved at anvende syltesukker bliver din kompot lidt mere fast i konsistenssen, og får længere holdbarhed.
Rabarber- og jordbærkompot
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 250 g jordbær
  • 250 g rabarber, hakket
  • 1/2 spsk. citronsaft
  • 125 g Dansukker Syltesukker

Kog jordbær, hakket rabarber og citronsaft i en gryde i 2 minutter. Tilsæt syltesukker og lad det koge i yderligere 5 minutter.

Hæld bærkompotten på et varmt, skoldet glas.

Lad bærkompotten køle af, og stil den derefter i køleskabet, til den er tyknet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker